Om konstnären

AC Collin - foto: Mia Lewell
AC Collin på Edsvik konsthall. Foto Mia Lewell.

Hej!

Jag heter Anna-Carin Collin och som alla konstnärer vill jag beröra med mitt bildskapande. Jag målar gärna stort och motiven har ofta inspirerats av eget fotografi. Jag bor och arbetar i Täby och är medlem i Täby konstnärer.

 

Bakgrund

Jag målade mycket när jag var yngre, men lät penslarna vila under många år. Jag fokuserade på skrivandet och startade en litterär verksamhet som lektör och författarcoach. Hösten 2014 hyrde jag ateljéplats på Edsvik konsthall i Sollentuna norr om Stockholm. Det var som att vrida på en kran. Det var som om mycket väntat på att få komma ut.

Måleriet och skrivandet gick hand i hand, och hösten 2015 släppte jag romanen ”Mamma kom aldrig hem” på Ordberoende förlag. Hösten 2017 släpptes min första barnbok i serien om Maja som flyttar in på ett slott. Av någon märklig anledning har det smugit sig in konstnärer i mina berättelser. Ibland har jag inte märkt det förrän efteråt.

Jag tar också emot klienter i samtalsterapi (psykosyntes). Jag praktiserar det biblioterapeutiska arbetssättet och tycker att skrivande, måleri och personlig utveckling är en bra kombination.

Är du nyfiken på att se mer, följ mig på Instagram.

Vill du köpa ett verk?

Kontakta mig och berätta vilket verk du är intresserad av. Du kan reservera ett verk under en begränsad tid. Emballage och transportkostnader är inte inräknat i priset.

Vill du beställa ett verk?

Om du gillar mitt bildspråk och tror att jag kan skapa någonting som passar dig, hör av dig och berätta. Kanske kan vi komma överens om någonting.

 

Utställning på Edsvik konsthall, Vår salong, 10 – 15 januari 2015.

 

Utställning på Karby Gård, Täby. Vårsalong, 21 mars – 6 april 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s